سایت هواداری باشگاه استقلال

کتایون ریاحی | بیوگرافی کتایون ریاحی

کتایون ریاحی خودکشی کرد | کتایون ریاحی زنده می ماند؟

کتایون ریاحی خودکشی کرد | کتایون ریاحی زنده می ماند؟

در ادامه استوری عجیب از کتایون ریاحی درباره خودکشی را مشاهده می کنید که بسیار وحشتناک است و شایعاتی به دنبال داشته است

کتایون ریاحی عکسی از خود با کپشنی درباره اغدام به خودکشی خود از طریق سوختن خود در صفحه اینستاگرام خود منتشر کرد. یک روز تاریک، تلخ و سیاهِ ----- در اسفند ۹۵ ، تصمیم گرفتم جلوی ------- خودسوزی کنم…از چند نفری که می دانستند، تنها افشین یداللهی دست به کار شد، مثل همیشه، همچون یک فرشته… مرا واداشت بمانم و چند روز بعد خودش رفت…اکنون هستم، ماندم و پیروز شدم و همچنان با شجاعت هستم …

کتایون ریاحی

بیوگرافی کتایون ریاحی

نام اصلی: کتایون ریاحی

زمینه فعالیت: سینما و تلویزیون

تولد: ۱۰ دی ۱۳۴۰ تهران

والدین: اردشیر ریاحی

گیتی ریاحی

ملیت: ایرانی

پیشه: هنرپیشه، نویسنده، تهیه‌کننده

سال‌های فعالیت: ۱۳۶۵-اکنون

همسر(ها): فرشید رحیمیان (طلاق)

مسعود بهبهانی 

فرزندان: پوریا رحیمیان 

کتایون ریاحیاین بانوی هنرمند فارغ‌التحصیل کارشناسی ادبیات و انسان شناسی است، پدر او اردشیر روحانی پزشک ارتوپد و اهل شیراز و مادرش گیتی ریاحی گیلانی تبار هستند. برادر خانم ریاحی به نام علیرضا نیز در عرصه بازیگری فعالیت می کند.

ازدواج و فرزند کتایون ریاحی

کتایون ریاحی سالها قبل ازدواج کرده و حاصل ازدواجش پسری به نام پوریا است که در بیشتر مراسم های هنری در کنار مادر هنرمندش حضور دارد.

بنیاد کمک کتایون ریاحی

کتایون ریاحی در سال 1391  موسسه خیریه ای با هدف کمک به کودکان ناشنوای مادرزادی که نیازمند جراحی کاشت حلزونی گوش بودند تاسیس کرده است که تا به امروز بخش قابل توجهی از هزینه‌های درمان این کودکان را می‌پردازد.بازیگری کتایون ریاحی

 ریاحی با نویسندگی برای کودکان آغاز و با فیلم «خبرچین» به سینما آمد. اما فیلم در نیمه راه متوقف شد و او برای بازی در فیلم «پاییزان» انتخاب شد. در آن زمان در سینما چندان موفق نبود اما با بازی در مجموعه «پدرسالار» توانست خود را مطرح کند و حضور او در مجموعه های «روزهای زندگی» و به ویژه مجموعهٔ تلویزیونی «پس از باران» از او چهره ای شناخته شده ساخت. بازی ریاحی در مجموعه های «پس از باران» و «شب دهم» نیز چشمگیر بود.

او پس از پنج سال دوری از سینما با بازی در «شام آخر» مهم ترین بازی دوران بازیگری خود را به معرض نمایش گذاشت و برای بازی در همین فیلم نامزد جایزهٔ بهترین بازی نقش اول زن از بیستمین جشنواره فیلم فجر شد.

«این زن حرف نمی زند» دیگر فیلمی بود که توانایی های کتایون ریاحی را نشان داد. ریاحی برای بازی در این فیلم هم نامزد جایزهٔ از هفتمین جشن خانه سینما شد.

آخرین بازی او در سریال یوسف پیامبر در نقش زلیخا بود. کتایون ریاحی در خرداد 1388 طی یاداشتی به سایت سیمافیلم، کناره گیری خود از دنیای بازیگری را اعلام کرد.

کتایون ریاحیماجرای کنسرت ابی

در فروردین 92 تصاویر از کنسرت ابی در شهر لس انجلس منتشر شد که نشان می داد خانم ریاحی بدون حجاب در روی صحنه حضور دارد

مرحوم فرج‌ الله سلحشور و برخی مسئولان فرهنگی خواستار برخورد شدید با وی شدند، اما در نهایت مشخص شد آن شخص مهشید برومند همسر ابی بوده است !

ازدواج دوم

خانم ریاحی در دومین تجربه خود با مسعود بهبهانی ازدواج کرد که وی از سهامداران اصلی شرکت «اویل ورد» آمریکا می باشد و بیشتر در آن ور آب حضور دارد

این زندگی هم دوام چندانی نداشت و در نهایت ازهم جدا شدند و حالا مجرد است

ازدواج اول و پسرش

کتایون ریاحی قبل از شروع بازیگری با فرشید رحیمیان ازدواج کرد و از وی صاحب یک فرزند پسر بنام پوریا شد اما این زندگی در نهایت به جدایی و طلاق انجامید

شهرت «پس از باران» تا «زلیخا»

با بازی در مجموعه «پدر سالار» در سال 1374 خود را مطرح کرد و با سریال «پس از باران» در سال 1379 و «شب دهم» در سال 1380 چهره اش شناخته تر شد

اوج هنرمندی خانم ریاحی در آخرین تجربه بازیگری اش با سریال «یوسف پیامبر» در سال 87 و نقش زلیخا بود که به شدت مورد توجه قرار گرفت

کتایون ریاحیکناره گیری از بازیگری

خانم بازیگر در سال 1388 بعد از بازی در سریال یوسف پیامبر در نقش زلیخا با یادداشتی اعلام کرد بخاطر فضاهای موجود در سینما از حرفه بازیگری کناره گیری می کند

او گفت می خواهد شیرینی سریال یوسف پیامبر در زائقه اش بماند

کناره گیری از بازیگری

آخرین بازی او در سریال یوسف پیامبر در نقش زلیخا بود. کتایون ریاحی در خرداد 1388 طی یاداشتی به سایت سیمافیلم، کناره گیری خود از دنیای بازیگری را اعلام کرد.

کتایون ریاحیفیلم های سینمایی کتایون ریاحی    1387 - دعوت (ابراهیم حاتمی کیا)    1382 - تارا و تب توت فرنگی (سعید سهیلی)    1381 - این زن حرف نمی زند (احمد امینی)    1381 - بانوی من (یدالله صمدی)    1381 - جایی دیگر (مهدی کرم پور)    1380 - شام آخر (فریدون جیرانی)    1375 - لاک پشت (علی شاه حاتمی)    1374 - ماه مهربان (قاسم جعفری)    1371 - قافله (مجید جوانمرد)    1371 - تماس شیطانی (حسن قلی زاده)    1369 - حکایت آن مرد خوشبخت (رضا حیدرنژاد)    1369 - آپارتمان شماره 13 (یدالله صمدی)    1367 - کشتی آنجلیکا (محمدرضا بزرگ نیا)    1367 - آخرین لحظه (فرخ انصاری بصیر)    1366 - غریبه (رحمان رضایی)    1366 - خبرچین (نصرت الله زمردیان، مازیار پرتو)    1366 - پاییزان (رسول صدرعاملی)

دیدگاه خود را ارسال کنید

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

اخبار روز سایر رسانه ها