کباب کوبیده | طرز تهیه کباب کوبیده

امروز ناهار چی بپزم؟ | طرز تهیه کباب کوبیده رستورانی در خانه با طعم و بوی ریحون

امروز ناهار چی بپزم؟ | طرز تهیه کباب کوبیده رستورانی در خانه با طعم و بوی ریحون

در ادامه با آموزش کباب کوبیده اصیل ایرانی در سایت جایگاه 8 همراه شوید

کباب کوبیده یکی از غذاهای بسیار معروف و سنتی ایرانی است که به عنوان یک غذای مجلسی هم شناخته می شود. کباب کوبیده به دوران قاجار بر می گردد و به همین دلیل این غذا یکی از غذاهای قدیمی ایرانی محسوب می شود. کباب کوبیده دارای محبوبیت بسیار زیادی در میان ایرانیان است و به همین دلیل در خیلی از مجالس شادی و عزا از آن برای پذیرایی استفاده می شود. به دلیل همین محبوبیت کباب کوبیده با دستورهای متنوعی مانند کباب کوبیده تابه ای، کباب کوبیده با گوشت مرغ، کباب کوبیده با سویا و .. تهیه می شود که می تواند تمام سلایق و ذائقه ها را در بر گیرد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کباب کوبیده در ادامه با ما همراه باشیددر سایت جایگاه 8.

کباب کوبیده

مواد لازم برای کباب کوبیده ۴ نفره

گوشت مخلوط ۸۰۰ گرم

پیاز آب گرفته ۲۰۰ گرم

دنبه تازه گوسفندی ۱۰۰ گرم

نمک ۱ قاشق چایخوری

بکینگ پودر (اختیاری) ۱ قاشق چایخوری

فلفل سیاه به اندازه دلخواه

زعفران دم کرده ۴ قاشق غذاخوری

کره ۵۰ گرم

دستور پخت کباب کوبیده

مرحله اول

برای تهیه کباب کوبیده رستورانی ابتدا ۴۰۰ گرم گوشت راسته گوسفندی را به همراه ۴۰۰ گرم گوشت قلوه گاه گوساله و دنبه گوسفندی داخل چرخ گوشت می ریزیم و دو مرتبه چرخ می کنیم تا کاملا با هم ترکیب شده و یکدست شوند.

مرحله دوم

در این مرحله گوشت چرخ کرده را داخل یک کاسه مناسب و جادار قرار می دهیم. در ادامه در ظرفی جداگانه پیازها را با رنده متوسط رنده می کنیم و با فشار دست آب اضافی شان را به طور کامل می گیریم، سپس آب پیاز را داخل یک کاسه کوچک می ریزیم و کنار می گذاریم.

مرحله سوم

در این مرحله پیاز آب گرفته را به مدت ۱۵ دقیقه درون یخچال قرار می دهیم تا به اصلاح چلوکبابی ها شیرین شود، سپس به گوشت چرخ کرده اضافه می کنیم. در ادامه بکینگ پودر را به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه و ۲ قاشق غذاخوری زعفران دم کرده به گوشت اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله مواد کباب را باید به خوبی ورز دهیم تا گوشت منسجم شود به طور که حالت چسبناکی پیدا کند که وقتی مایه کباب را از داخل کاسه بلند می کنید تکه تکه نشود و همه گوشت به صورت یکدست بلند شود.

کباب کوبیده

مرحله پنجم

ورز دادن را ادامه می دهیم تا مایه کباب یکدست و کاملا منسجم شود، سپس یک سلفون روی کاسه می کشیم و به مدت ۲ ساعت به مایه کباب در یخچال استراحت می دهیم. پس از گذشت ۲ ساعت کاسه را از یخچال خارج می کنیم.

مرحله ششم

برای سیخ کردن کباب ها ابتدا سیخ های پهن مخصوص کباب کوبیده را با آب پیاز خیس می کنیم سپس به اندازه یک پرتقال کوچک از گوشت بر می داریم و سیخ را بین گوشت قرار می دهیم و آنرا روی سیخ پهن می کنیم.

کباب کوبیده

مرحله هفتم

پس از سیخ کردن کباب با انگشت روی گوشت نقش می اندازیم، این کار علاوه بر اینکه باعث می شود کباب مغز پخت شود، به زیبایی ظاهری کباب نیز کمک می کند. اگر کار سیخ کردن کباب برایتان مشکل است می توانید از کباب زن دستی هم استفاده کنید.

مرحله هشتم

در این مرحله منقل ذغال را با ذغالی یکدست و کاملا روشن آماده می کنیم، سپس سیخ ها را به آرامی روی منقل می چینیم. پس از آنکه کباب ها خودشان را گرفتند، آنها را به صورت متداوم می چرخانیم تا به صورت یکنواخت بپزند.

مرحله نهم

پس از اینکه پختن کباب ها به پایان رسید، کره را روی بخار آب ذوب می کنیم و به همراه زعفران با یک برس تمیز روی کباب ها می مالیم. این کار علاوه بر اینکه کباب ها را زیباتر می کند، بعث خوشمزه تر شدن کباب کوبیده می شود.

کباب کوبیده

تاریخچه کباب کوبیده​

کباب کوبیده از غذاهای سنتی و بسیار پرطرفدار ایرانی است که در دروه قاجار به فهرست غذاهای ایرانی اضافه شده است. طبق نظر جعفر شهری یکی از تاریخ نویسان معتبر و همچنین اعتماد السلطنه که یکی از رجال معروف دربار قاجار است پای چلوکباب در دوره ناصرالدین شاه به ایران باز شده است. جالب است بدانید این کباب از قفقاز وارد ایران شده است و دستور قدیمی آن با دستور فعلی متفاوت است. یکی از کسانی که در تغییرات کباب قفقازی به کباب کوبیده تاثیر گذار بوده است شخص ناصرالدین شاه قاجار بوده است. کوبیده از غذاهای مورد علاقه شاه قارجار بود و به همین دلیل آشپزان دربار نگاه ویژه ای به این غذا داشتند و با تغییراتی که در دستور تهیه آن ایجاد کردند، کباب کوبیده امروزی متولد شد.

 

دیدگاه خود را ارسال کنید