رتبه بندی معلمان | رتبه بندی معلمان جدید | رتبه بندی معلمان 1401

خبر خوش رئیسی برای رتبه بندی معلمان | اجرای رتبه بندی معلمان با شرایط جدید آغاز شد

خبر خوش رئیسی برای رتبه بندی معلمان | اجرای رتبه بندی معلمان با شرایط جدید آغاز شد

در احکام جدید رتبه‌بندی که پس از بررسی اعتراضات معلمان صادر شد، اکثر افراد یک رتبه و گاهاً دو رتبه افزایش داشتند.

رتبه‌بندی معلمان یکی از موضوعات مهمی است که در راستای ارتقای شایستگی حرفه‌ای معلمان باید به مرحله اجرا درآید. رتبه‌بندی معلمان دارای ابعاد و زوایای مختلفی است که معلمان باید نسبت به آن آشنایی داشته باشند.بر اساس رتبه بندی معلمان آنها با در نظر گرفتن معیارهایی در چهار گروه طبقه بندی و دستمزد آنها بر همین اساس تعیین می‌شد. رتبه‌بندی معلمان  اواخر آبان ماه سال گذشته  به تصویب رسید.  رتبه بندی معلمان برای کلیه معلمان، در یکی از رتبه های ماده (۳) این قانون و مطابق آیین نامه اجرائی آن حداکثر تا سه ماه پس از ابلاغ قانون، انجام می شود.

در احکام جدید رتبه‌بندی که پس از بررسی اعتراضات معلمان صادر شد، اکثر افراد یک رتبه و گاهاً دو رتبه افزایش داشتند.

احکام جدید معلمانی که به نتیجه رتبه‌بندی خود معترض و اعتراض آنها وارد بود و ارتقاء رتبه داشتند، در حال صدور است. 320 هزار نفر از مجموع 940 هزار معلم به رتبه خود اعتراض کرده و تقاضای تجدید نظر داشتند،

در شهریورماه 59 هزار حکم جدید رتبه‌بندی معلمان بعد از رسیدگی به اعتراضات آنها، صادر شد همچنین معوقات فروردین تا شهریور براساس رتبه جدید به حساب آنها واریز شد.

مسئولان وزارت آموزش و پرورش از بررسی سایر اعتراضات معلمان البته با اولویت بازنشسته‌ها خبر دادند و 100 تیم تخصصی در حال بررسی مسائل است تا با سرعت بیشتری نتیجه اعتراضات معلمان به رتبه‌بندی مشخص شود.

علی فرهادی؛ معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش پیش بینی کرده که تا دو ماه آینده پرونده رسیدگی به اعتراضات رتبه‌بندی معلمان تعیین تکلیف شود.

عادل خالقی؛ رئیس مرکز منابع انسانی و امور اداری وزارت آموزش و پرورش گفته است که تمام اعتراضات معلمان به رتبه‌بندی، بررسی اولیه شده است و رتبه‌های یک و دو که باید توسط هیئت ممیزه استان‌ها بررسی می‌شد، ابلاغ شده است و دلیل طولانی شدن اعلام نتایج اعتراضات معلمان به رتبه‌بندی، وسواس بیشتر در بررسی اعتراضات است تا معلمان به رتبه‌هایی که حقشان است، برسند.

در احکام جدید رتبه‌بندی که پس از بررسی اعتراضات معلمان صادر شد، اکثر افراد یک رتبه و گاهاً دو رتبه افزایش داشتند.

علاوه بر رتبه‌بندی معلمان، موضوع تکمیل ظرفیت دو آزمون استخدام آموزگار و دبیر یکی دیگر از موضوعات مهم این روزهای آموزش و پرورش است.

روز گذشته دفترچه تکمیل ظرفیت آزمون آموزگاری منتشر شد؛ در آزمون آموزگاری که نتایج نهایی آن 30 شهریور اعلام شد، قرار بود 28 هزار نفر استخدام شوند، اما 11 هزار ظرفیت خالی ماند بنابراین دفترچه تکمیل ظرفیت برای تکمیل ظرفیت خالی مانده منتشر شد.

متقاضیان مرحله تکمیل ظرفیت از روز گذشته (سه شنبه 18 مهر تا روز جمعه 21 مهر فرصت دارند با مراجعه به سایت سازمان سنجش نسبت به اعلام وضعیت بومی و انتخاب شغل محل از فهرست شغل محل‌های مندرج در دفترچه راهنما اقدام کنند.

عادل خالقی؛ رئیس مرکز منابع انسانی و امور اداری وزارت آموزش و پرورش درباره استخدام افرادی که در مرحله کتبی آزمون استخدام آموزگار حدنصاب بالای 470 را کسب کرده‌اند، گفت: تلاش هر فردی که  استعداد معلمی دارد، قابل احترام است. امسال پس از رایزنی‌های بسیار و همکاری سازمان اداری و استخدامی، برای نخستین بار در آزمون‌های استخدامی وزارت آموزش و پرورش مرحله تکمیل ظرفیت داریم و تلاش بر این است تا سقف سهمیه‌های اختصاص یافته برای جذب آموزگار (28 هزار ظرفیت) را تکمیل کنیم، در آزمون استخدامی سال‌های گذشته بخشی از این ظرفیت خالی می‌ماند که  منجر به کمبود معلم و افتادن بار آن بر دوش آموزش و پرورش می‌شد.

به گفته او، در مرحله تکمیل ظرفیت آزمون استخدام آموزگار، ممکن است نمرات کاهش یابد و تمایل داریم در خدمت افرادی باشیم که علاقه‌مند به معلمی هستند، نمرات را کسب و مراحل گزینش و مصاحبه را گذرانده‌اند.

به گفته مسئولان وزارت آموزش و پرورش، نتایج نهایی آزمون دبیری نیز تا پایان مهر اعلام می‌شود و دلیل طولانی شدن اعلام نتایج تغییر روند ارزیابی تکمیلی پذیرفته شدگان بود.

رتبه بندی معلمانسامانه رتبه بندی معلمان 

شهریور امسال پرونده ۶۰ هزار نفر از این معلمان در کانون‌های ارزیابی بررسی و رتبه جدید افراد صادر شد که با حقوق شهریور معوقات مربوط به رتبه جدید آنها از ابتدای سال ۱۴۰۲ پرداخت شد.

پرونده اعتراضات رتبه‌بندی معلمان تا ۲ ماه آینده بسته می‌شود

به گفته فرهادی، گروه‌های دیگر معلمان با سوابق کاری و مدارک تحصیلی پایین‌تر هستند که آنها نیز در سه گروه تقسیم‌بندی شدند و پرونده آنها در چند کانون ارزیابی در تهران در حال بررسی است، امیدواریم تا دو ماه آینده پرونده رسیدگی به اعتراضات رتبه‌بندی معلمان تعیین تکلیف شود.

با اشاره به اینکه پرونده رتبه‌بندی همچنان باز است و مسیر ارتقای رشد معلمان ادامه دارد، گفت: آنها باید خود را مطابق با شرایط روز ارتقا دهند و اگر معلمی رکود داشته باشد حتماً به او یادآوری می‌کنیم تا در مسیر ارتقا قرار بگیرد.

به گفته مسئولان وزارت آموزش و پرورش، با اجرای رتبه‌بندی میانگین حقوق معلمان همچنان ۳۰ درصد از حقوق کارمندان دولت پایین‌تر است که باید این وضعیت جبران شود همچنین رتبه‌بندی به طور میانگین ۲۶ درصد حقوق معلمان را افزایش داد.

رئیس دیوان عدالت اداری کشور گفت: از آموزش و پرورش خواستیم در رتبه بندی معلمان بر اساس مقررات قانونی، شفاف عمل کند.

حجت‌ الاسلام و المسلمین حکمتعلی مظفری در حاشیه شورای اداری استان زنجان در جمع خبرنگاران با بیان اینکه آموزش و پرورش در رتبه بندی معلمان شفاف عمل کند گفت: در این خصوص از وزیر آموزش و پرورش درخواست کردیم تا توجه و عنایت ویژه ای در خصوص رتبه بندی معلمان داشته باشد و افرادی که دارای حق هستند طبق مقررات قانونی کارشان انجام شود.

رتبه بندی معلمان بازنشسته

وی ادامه داد: پرونده‌های وارده به دیوان عدالت اداری در خصوص رتبه بندی معلمان نسبت به جمعیت معلمان ناچیز است اما این استعداد وجود دارد که اگر به مقررات قانونی در مجموعه آموزش و پرورش توجه و رتبه بندی درست اجرا نشود، زمینه وصول شکایت های بیشتر به دیوان عدالت اداری در این خصوص فراهم شود زیرا کسانی که احساس تضییع حق دارند به دیوان شکایت می کنند.

رتبه بندی معلمانمظفری خاطر نشان کرد: در رسیدگی ها ممکن است افرادی واجد شرایط نباشند ولی درِ دیوان برای دریافت شکایت ها باز است.

 با تصویب قانون رتبه‌بندی معلمان و تدوین آیین‌نامه اجرایی آن، معلمان با طی فرآیندی به رتبه‌های خود دست یافتند و در مجموع ۹۴۰ هزار نفر از معلمان مشمول رتبه‌بندی شدند البته در این فرآیند، اعتراضات مختلفی از سوی معلمان نسبت به رتبه‌های تعیین شده شکل گرفت.

صدور احکام رتبه بندی معلمان 1402

رئیس دیوان عدالت اداری کشور با بیان اینکه بیشتر شکایت های واصل شده به دیوان عدالت اداری مربوط به شهرداری ها و موضوع ماده ۱۰۰ است، افزود: تصویب تبصره ماده ۶ در قانون بودجه امسال مقداری از پرونده های مربوط به ماده ۱۰۰ شهرداری ها را کم کرده است.

رتبه بندی معلمانوی خاطرنشان کرد: بر اساس این تبصره که به نفع مردم تصویب شده بخشی از ورودی پرونده ها به دیوان کنترل شده است.

مظفری گفت: پس از موضوع ماده ۱۰۰، پرونده های مربوط به امور اداری مثل تبدیل وضعیت ها، کارکنان وزارت بهداشت و شکایت از تامین اجتماعی بیشترین تعداد پرونده ها را در دیوان عدالت اداری دارند.

وی تاکید کرد: ملاک دیوان عدالت اداری در بررسی پرونده ها، قانون و اقتضای نظارت قضایی این مجموعه نیز همین رویکرد و رویه است.

 

دیدگاه خود را ارسال کنید